Skitdag med massa stress.

Klockan ringde klockan 9 i morse.
Vråltrött och orkade knappt ta mig upp ur sängen.
Det blev att jag ställde om klockan så den ringde vid 9:30.
Sen gick jag upp och rakt in i dushen och tro det eller ej men jag va helt klar med dusch, fick på mig kläder och smink på 25 minuter.
Det va fan inte illa.
Hade tur att det gick så fort att jag kom in till stan lite tidigare och fick kollat lite grejer innan jag mötte min case manager.
Vi skulle gå och välja golv på Alingsåshem och efter det fick vi stressat iväg till Tells där jag fick välja tapeter till sovrummet.
Sedan fick vi ta bilen och köra räser hem till mig för att hämta mina slutbetyg ifrån 9an som jag helt hade glömt att ta med mig eftersom vi skulle till skolan för att skriva in mig helt då.
Och vi fick sätta igång med en gång.
Jag fick tag på en bok idag och nu blir det plugga av.
Det ska bli jävligt kul det här med skolan igen och jag antar att det blir en del nu för mig att hinna ikapp de andra i klassen som började 10e Januari.

Idag ska jag också hinna med farmor, Zara R och Lizze. Sen också mamma under kvällen.
Jag vill egentligen bara lägga mig ner och dö en smula för jag är inte på humör.
Det känns inte som att det vill lägga sig heller.
Antagligen kommer kvälles resultat bli ett psykbryt och jag kommer verkligen lägga mig ner och dö..
Orkar inte riktigt med så mycket på en dag.
Men nu får jag försöka att tänka positivt att jag verkligen har satt igång ett nytt liv med skola och en ny lägenhet. Den kommer att bli kanonfräsch när jag även har fått upp dem tapeter som jag själv ska sätta upp i vardagsrummet, köket och hallen.
Jag är glad att jag slipper tapetsera ett rum själv i alla fall eftersom jag får stå för kostnaderna själv i de andra rummen.

Men nu måste jag dra vidare.
Ha det bra.
Hej!


Återfallsprevention


Jag måste först och främst be om ursäkt för att jag glömde att nämna en av deltagarna i Big Brother.

Vi har ju även transsexuella Vanessa. Föddes med snopp och opererade om det till en fitta. Håller det hemligt men igår så misstänkte Rickard att det va en transa med i huset. Vi får se hur länge Vanessa håller på sin "lilla" hemlighet.

Annars lite om vad som händer i mitt liv det är att på Tisdag så påbörjar jag min återfallsprevention.
Jag ska ge det en chans men det finns saker som kan göra att jag kommer att rygga tillbaks, det beror ju på vilka personer som går där. Annars blir det ett samtal med min kontaktperson och jag verkligen vägrar i såfall. Men vi får hoppas på att det är en bra grupp.
Det kan ju faktiskt ge någonting, men visst jag har ju gått i en ÅP 2 gånger faktiskt och en del sitter ju kvar.
Jag har faktiskt på mitt stopp-kort där det både står just mina personliga konsekvenser och det positiva som jag har så länge jag håller mig drogfri(!!!).
Sakerna som står på det kortet är fortfarande något som gäller och de negativ konsekvens har jag inte klarat mig ifrån.
Det va den jävla Hepatit C som jag fick i alla fall för att jag va dum nog att dela "verktyg" med 2 personer eftersom det va rätt dåligt med det på hemmet.
Jag fick det bara någon månad efter att jag skrev som negativ konsekvens - "Jag kan få Hepatit C om jag fortsätter att droga."
Det va så jag skrev.

Bra Alexandra, jävligt bra!

Sedan så ringde min soc idag och väckte mig med väldigt positiva besked.
Jag kan få flytta in i min nya lägenhet i mitten av Mars så fort min ekonomihandläggare har godkänt att betala en halv hyra på lägenheten.
Men det tror jag att hon gör faktiskt.
Och sedan fick jag ett till positivt besked på att jag får nya golv i hela lägenheten och dom tapetserar om mitt sovrum så jag får gå och bestämma helt själv, både golv å tapeter.
Sedan sa Alingsåshem det att jag fick tapetsera om resten av rummen själv men att jag får betala för det själv. Men jag får i alla fall göra om rummen, va rädd att jag skulle få ha det så fult i resten av rummen.
Jag har redan hittat tapeterna jag vill ha och det finns folk som kan hjälpa mig gratis med det också och man kan faktiskt göra det själv. Både jag och mamma hade tänkt att vi kunde fixa det.
Fy fan vad jag längtar tills jag får flytta!!
Min soc sa också att det va mitt ex till idiot som ska flytta in i min gamla lägenhet.
Det va ju bra eftersom jag hade tänkt att lämna allting som han flyttade dit för jag skulle aldrig i hela mitt liv ta med mig hans jävla grejer utan jag skulle bara lämna skiten.


Men allting kändes väldigt bra faktiskt så jag är glad!!

Sen är det inte mycket som händer faktiskt.
Jag vankar runt i min lägenhet och har börjat packa ner det som jag inte kommer att använda mer innan jag flyttar så då slipper man en del packande senare.

Men nu så ska jag fortsätta att umgås med min mamma och farmor.
Vi ska iväg senare jag och mamma för att köpa Limpans present, han fyller ju 9 år imorgon.
Hoppas jag hittar något till mig själv också som man kan köpa. Shopaholic är nog mitt största problem nu men jag skaffar mig inte mer skulder nu i alla fall och jag betalar mina räkningar.
Har börjat betala av en jätteskuld på nästan 11 000 samt en som ligger på lite över 2000 men den lilla räkningen kommer att gå snabbt och den stora tar nog 20 månader eller något om jag har räknat rätt.
Men jag ska försöka att göra så att jag kan betala en större summa lite då och då än det fasta beloppet så fort jag får lite extra pengar.
Saker och ting börjar lösa sig mer och mer.
Jag tackar min Ganesha som jag ber till dom senaste dagarna.
Fick köpt mig en halvstor staty i silver när jag och min kvinna Lizette tog en heldag i Göteborg.
Det va verkligen Gööra mysigt och det är någonting vi ska göra så fort vi har fått in mera cash på kontot.

Men nu får ni ha det bra gott folk!

Tack & Hej!

i mitt nya liv. :)

Jag mår bra och är nöjd med hur långt jag kommit!

Big Brother är nu igång!

Den värsta förnedrings programmt har nu startat och man kan egentligen inte göra annat än att gotta sig åt hur dumma i huvudet folk verkligen är och hur mycket dom gör bort sig.
Bara grejen att dom ens medverkar i programmet är ju skamligt.
Dom underbara deltagarna, dom tar verkligen priset i år.
Inte fan uppfyller heller någon av deltagarna den vanliga standarden av människor som dom brukar ha heller.
Innan va det silikonbrudar och bra självgoda grabbar som inte gjorde så mycket mer än att stå och beundra sig själva i spegeln.
Men det har helt enkelt varit rätt snygga människor. Årets blandning är pinsamma folk med utseende som bara en mor kan älska.
En enda av deltagare är en sort av den klassiska bimbo som alltid har regerat i BB.
Hjälp mig!
Saken är den att man bara måste kolla.
Åh vad jag älskar att hata människor som tror att dom är störst bäst och vackrast.

Årets deltagare är..

Christian som är ful som stryk och började redan när han kom in i studion för att prata med Gry Forsell visa sina "dans moves" innan han tog de första stegen in i huset. Patetiskt och skrattretande plus att han hoppas hitta en tjej med stora bröst i huset. Hon måste nog vara blind för att vilja va med denne mannen. Inget ligga här inte.

Cecilia eller Cilla som hon även kallas är en 3 barns mamma som tror att hon fortfarande är 20 år. Hon är bra blåst och jag förstår verkligen inte hur dom kunde ta med en kärring? Tänker hon inte alls på sin familj där hemma? Komiker är hon på köpet så vi får la se hur många skratt hon ger folk hemma i tv sofforna.

Ebba och Rickard är ett hemligt par som ska sätta sin kärlek till varandra på prov och ska även hålla det hemligt. Hon säger att hon är bäst på att ljuga av hon och Rickard. Bra där! Rickar som är 27 år ser fortfarande ut som en rädd liten 15 åring och verkar lite nervös inför hur han skulle ta det om någon flirtade med sin käresta. Vi får väl se hur detta går. Kommer det verkligen hålla? Blir en nominerad så åker även den andra partnern ut. Lite tråkigt faktiskt för jag hade gärna velat se att en av dom åkte ut medans den andra va kvar i huset. Vi får väl se vad som händer.

Sonia den äckligt självgoda bruden ifrån Sthlm påstår att allt med huvudstaden är lite bättre än Gbg. Okej det är en större stad men bättre, nej. Man märkte direkt att hon är en tjej som förmodligen inte skulle dra sig ifrån att starta intriger och att hon är falsk som fan. Nej, detta blev mitt hatobjekt så fort hon steg in på scen. Hon hade hela sin fanclub med sig som bestod av hela släkten ungefär. Hon tror att man kan hitta kärleken i huset, det är ju inte omöjligt för vi har ju sett det förut.

Jessica 22 år verkar vara den som har mest innanför pannbenet faktiskt. En skåne tjej som dock gjorde ett horribelt uttalande när hon skulle beskriva sig själv i den lilla filmen som spelades upp när hon skulle stiga fram i toppen av trappan. Om hon fick välja så är det bättre om en tjej är snyggare än henne så länge hon inte är smartare. Även hon komiker som ska skriva en bok som hon inte visste vad den skulle handla om men hon skulle i alla fall ta inspiration ifrån hennes vistelse i BB-huset. Vad va det hon skulle kalla sin bok? Komikerhoran eller något i den stilen.. Någon som vet?

Tobias, datanörden med en egen website är tydligen rik, dock vägrar han att säga i tvn att han har så att han klarar sig så det kanske är en förmögenhet han äger, vem vet? Jag förstår mig inte riktigt på vad han ska fylla för funktion bland alla dessa människor i ett hus med en massa nötter om han nu själv ska vara så bra..

Rodney har jag faktiskt inte så mycket att säga om. Jag fick inget grepp om honom för 5 öre så vi lämnar över det till framtiden så får vi se vad han är för en filur.

Alien psychot Annie vet jag inte vart dom har hittat. Ett UFO konvent kanske? Här blir det nog inget ligga heller. Hon kanske kan passa ihop med Christian för dom har ju ett utseende som kan gå ihop.

Sara va en tjej som absolut INTE ska ligga med någon i huset. Är det inte därför folk går in för att ligga med någon i huset och göra bort sig inför hela svenska folket. Det brukar vara det som programmet går ut på faktiskt sorgligt men sant. Hon kanske hittar kärleken i huset? Dumma brudjävel.

Sanna som kommer ifrån floda är nog denna omgångens skandaldrottning. Hon är ju den som ser ut som alla andra bimbos som brukar vara med i BB. Stora pattar och IQ som en guldfisk,

Peter ifrån Götet med den kraftiga göteborgs dialekten är en 2 barnspappa och även kock och kan tänka sig att fixa maten i huset med lite hjälp ifrån dom andra deltagarna. Han är nog den deltagare som faktiskt är "normal" det som inte är normalt med honom är att han ens är med i programmet.

Niklas den lilla fjortisen påstår sig vara en känd stureplans profil. Jag vet inte. Han är 20 år och har precis börjat komma in på krogen. Han satt och drack bärs och ville verkligen visa det för hela Sverige att han faktiskt också är stor. Han är fortfarande en fjortis för tusan. Jag spyr på honom.

Umeås stolthet Simon. Har gått från fetto till en muskulös man. Han är upp pumpad som fan och ser ut att ha ett förkrympt huvud till hans stora kropp. Dialekten är toppen och kroppen är säkerligen uppskattad av flickorna men ska man ligga med honom? Jag skulle i allafall inte göra det.

Kyrkhoran Katarina är också en som säger att hon inte ska ligga med någon i huset. Hon har ett förhållande sedan 2 månader tillbaks och jag tror inte det blir speciellt långvarigt. Hon går i kyrkan varje söndag och jag tror hon använder hennes kristna tro för att locka så många killar till sig som möjligt. En liten cockteaser.

Och så har vi ju Martin. Vad är det för en då? Bra fråga. Jag vet inte riktigt vad han är ute efter i huset men det är nog något som visar sig snabbt. Han blev sugen på något att käka men det slutade med att han stod och halsade Martini. Efteråt frågade han varför ingen stoppade honom och han trodde det va yoghurt. Eller hur?

Jag kommer att följa BB med nöje och vi får se vad det blir för överraskningar det här året. Riktigt intressant.

Ha en bra dag!

Brother


Födelsedagen.

Då va snart den här dagen över.
Min födelsedag har varit väldigt lugn och skön i år.
Blev väckt tidigt av mamma, pappa å Linus som sjöng för mig och kom med marängtårta på sängen.
Dock vaknade jag några minuter tidigare och sov lite räv när dom kom in till mig i sängen.
Så fick jag 3 paket. 1 stort och 2 mindre, plus att jag fick fler paket igår.
Igår fick jag en jättefin lila rya-matta som jag är supernöjd med och samtidigt införskaffades jättefina sängkläder. Det kommer bilder på saker och ting.
Och idag fick jag en OBH Nordica Espressomaskin.
Så grymt nöjd. Och den va mörklila till råga på allt!! Älskar min kära mamma som hittar så fina saker till mig.
Jag fick även 4 påsar med kaffekapslar till. Det va nog 30 kapslar i varje påse och det va inte bara en sort jag fick utan varje påse va sin egen sorts kaffe.
Dom jävla kapslarna är ju inte överdrivet billiga så det va jätteskönt att man fick en massor nu så man har ett tag framöver.
Tack och åter tack min kära familj.

Jag gick och la mig en stund till sedan i alla fall och gick upp när mamma skulle iväg till sjukan. Idag hängde inte jag med för jag hade Limpan och sen skulle jag orka göra iordning mig och så eftersom jag skulle till Alingsåshem för att titta igenom papprena och allt inför flytten.
Hon va jävligt trevlig hon Maria som jag pratade med också och det kändes bra.
Så när jag gick där ifrån fick jag med mig kopior på kontraktet och en pärm och allt sånt som man brukar få när man flyttar in i en lägenhet.

Efter det åkte jag hem till mamma och hämtade mina paket och körde hem det till lägenheten.
Där fixade jag iordning mig lite snabbt och sedan kom Lizze & Joel och hämtade mig.
Vi åkte hem till Lizze och käkade kebab och pommes samt lite grönsaker till.
Det blev prat om lite allt möjligt.
Jag fick en supersnygg wct Adidas-tröja av Lizze som jag tyckt är så förbannat snygg.
Turkos med rosa revär och logga.
Sen åkte vi ut och körde hem Joel, tankade lizzes bil, va en snabbis på Hemmakväll och sedan så åkte jag hem till mamma.

Sover här i natt och hjälper henne med lite saker imorgon.
Har bara myst nu sedan jag kommit hit. Ätit lite popcorn och tittat på tvn.

Så nu ska jag nog sova för min alldeles egna speciella dag är snart slut.

Har idag fått 200 gratulationer ifrån vänner och släkt på facebook.
3 personer som är ifrån min släkt har ringt och sagt grattis.
Och 10 personer som min Case Manager, min socialsekreterare, två släktingar och resten vänner har skickat grattis i ett sms.

Så kul när så många människor säger grattis för det va inte alls lika många förra året.
Jag kanske är lite mer omtyckt nu kanske? Jag vet inte, men det känns bra faktiskt. Väldigt bra!!


Sov gott alla människor!
Och ha en underbar natt!

Och då kom ålders nojan igång.

Om ca 30 minuter så är jag 24 år.
Det känns som att jag är så jävla sen med allting som alla mina gamla drogfria vänner har.
Bygger hus, stadiga förhållanden, fast anställning, barn och allt sånt där. Dom har Svensson-livet och jag traskar vidare i mitt liv och känner mig då så jävla fel.
Jag borde inte ha det så här.
Önskar att jag vore som alla andra som inte gick den vägen jag gick och hade allt det som dom har nu.
Och jag insåg när jag kom på att det endast va några dagar kvar tills min födelsedag att jag kommer alltid att vara efter med allt.
Så nu har jag panik över allt sånt och vill få gjort allt inom ett år men hur fan ska det gå till?
Då måste jag liksom hitta en rik snubbe som säger efter ca 1 vecka att vi borde bygga hus ihop och sedan att jag råkar bli med barn efter typ 1 månad.
Och så vill jag ju inte ha det heller.

Nu börjar jag snart gråta också för att jag har en jävla blåsa på tungan som har jobbat sig på mig i snart 1 vecka. Den kom när jag vaknade med tungan i mellan tänderna en dag och hade så fruktansvärt ont.
Då hade jag legat och bitit på tungan på samma ställe hela natten vilket ledde till den fruktansvärta blåsan som har blivit.
Den förstör mitt liv för tillfället.

Annars så idag va enda dagen jag kommer att åka till Borås i denna veckan.
Åker endast Måndagar nu. Förbannat skönt!!
Om ett tag blir det dock att jag byter till bara tisdagar för då ska jag även på en ny grupp i Återfallsprevention.
Jag gick ju i det två gånger uppe i Enköping men jag vet inte hur mycket egentligen som man tog åt sig då när man fortfarande va i ett missbruk.
Märker la när jag börjar med det denna gången ifall det endast känns som en enda upprepning och i så fall skulle jag säga det till kontaktperson på sub-teamet.

Min vårdplanering som jag hade förra Tisdagen gick förresten kanon! Alting va bra och jag fick skälla på min soc med både min case manager och Mariana som stöttade mig. Jag fick säga precis det jag tyckte och sedan va det bra. Då va det ute och Mariana sa att det är otroligt bra att jag kan bli arg och visa det.
Jag går oftast och håller det inom mig och spricker efter ett tag istället och det mår man fan inte bra på.

Jag har ju också fått lägenhet på Citronen som jag ville. Jag kan typ se hem till min mamma. Så det är inte många meter i mellan oss nu.

Men hörni. Nu fyller jag år så grattis till mig.
Och nu ska jag sova så jag blir väckt med marängtårtan som jag slängde ihop nu på kvällen. Mumma.

Sleep tight!

En tripp tillbaks till helvetet..

Ja, igår va verkligen en riktig skitdag.

När jag kom hem låg jag och storbölade till Kent, främst "Gamla Ullevi".
Den får mig att tänka tillbaks till en tid som jag saknar så oerhört mycket...men jag vet att det aldrig kommer att bli så igen.
Det jag kände på mig igår va att min Bipolära åkomma påverkade mig väldigt mycket eftersom det va en sån snabb svängning i humöret.
Jag kände ju mig liksom "normal" för några dagar sedan medans jag igår bara kände den där ensamheten som gör mig tokig.
Det va så jävla pinsamt också att när jag stod inne vid frukten igår på Ica Maxi så började jag verkligen gråta något så in i helvetet.
Alla tittade på mig när jag snörvlade och fick fram den där känslan man får när man har ont och verkligen låter en del, folk tittade på mig med den där "stackars-tjejen-blicken" vilket va fruktansvärt jobbigt.
Jag ville bara där ifrån men jag va tvungen att handla klart och samlade mig efter en liten stund fast jag va helt rödgråten och svullen i ansiktet så man såg verkligen att jag hade gråtit rejält.
Men men..
Jag fick köpt en massa saker som behövdes hem, och jag fick även köpt två blommor och dom passade riktigt bra i mitt fönster bland annat en orkide. Jippie!!
Senare på kvällen kom min syster hem och jag grät inte på några timmar och jag somnade till Efterlyst i soffan och Moa somnade lite innan mig.

Sedan vaknade jag när vi skulle gå och lägga oss och jag satte en tablett i halsen som verkligen satte sig som klister. Fy fan va jobbigt det va och jag harklade mig, försökte få upp den med fingrarna men då spydde jag och jag drack som en galning vatten, te och Blå Dåre dricka.
Jag fick panik och messade mamma som en idiot men senare försvann tabletten och jag va nästan överlycklig.
Men jag kunde inte somna och låg vaken hur länge som helst medans Moa låg och klängde på mig som en jag vet inte vad...tror hon fick för sig att jag va hennes ex eller något som hon låg och sov med.

Jag va förresten och tittade på en lägenhet idag i närheten av mamma och den va verkligen perfekt!
En stor tvåa med jättefina tapeter och det va äver fondväggar och grejer. Skitsnygga tapeter verkligen.
Hoppas fan att jag får den för alla kom inte på visningen som skulle komma så det ger ju mig en större chans.
Håll tummarna för mig för nu orkar jag verkligen inte med den jävla 1an jag har på Stockslycke.
Den är jättemysig men alldeles för liten för mig, och jag vill verkligen ha ett sovrum för sig så man får lite mer privat och slipper ha massa folk sittande i sängen om det är några som kommer hem.
Det är rätt äckligt tycker jag faktiskt.
Min älskade Farmor va med mig i lägenheten också och sen åkte vi hem till mamma och fikade med henne och morfar.


Men nu ska jag packa ihop mina saker och åka hem till mig.

Ciaoo

Ångest vågor och ensamhet. (skrivet 2a feb)

Helt från tomma intet så kom helt plötsligt en jävla tsunami av ångest och tårarna bara spruta.
Jag fattar inte vad som satte igång det så jävla fort.
Visst misstänker jag lite vad det va som orsakade en del av det men varför det känns som att hela världen rasade samman på en sekund förstår jag där emot inte.
Ångesten sitter verkligen i halsen och jag mår riktigt illa.
Vill egentligen bara spy och det känns som att jag ska göra det så fort jag rör på mig.
Tårarna verkligen bara sprutar och jag ser knappt vad det står på skrämde då hela ögonen är suddiga av tårar.

Jag är verkligen så trött på att det ska vara så här hela tiden, att allting ska svänga och att det inte kan vara helt rakt.
Det får vara bra i några dagar och sedan så rasar allt ner i ett svart hål eller går åt andra hållet och tar mig långt upp över molnen istället och sån hatar jag verkligen att vara.

Jag ska åka hem sen och gräva ner mig under täcket och försöka kväva mig själv en aning med kudden tills jag somnar i alla fall.
Vilket säkerligen slutar med att jag gråter mig till sömns och känner mig jävligt ynklig och ensam.
Det är det jag känner nu, att jag är jävligt ensam. Det känns som att det inte finns någon runt mig för alla har så fullt upp med sina liv nu. Jag förstår ju om folk har det men det kan inte alltid vara så.
Man brukar alltid ha någon men just nu har jag verkligen inte det.

Hoppas drömprinsen kommer snart och räddar mig ifrån detta helvete!

Bara få ser en seger..


Just för tillfället har jag tappat en del av min skrivförmåga.
Jag har alltid haft väldigt svårt att skriva då jag inte är inne i ett missbruk eller mår dåligt.
Så har det alltid varit för mig, jag har inte mycket att prata om när jag är "normal" eller vad man nu ska kalla det.
Jag stör mig ju på saker och blir fortfarande förbannad på människor när jag lever på en normal nivå i livet men det är inte så jag behöver skriva av mig om det då utan jag släpper det väldigt fort.
Det är skönt att kunna vara sådan vilket jag inte är så jätte ofta är.

Så ni får ursäkta mig för att jag äntligen känner mig en gnutta normal.

Annars har dagen vart som en vanlig tisdag.
Det blev ingen vårdplanering idag.
Den kommer nästa nästa vecka istället.
Blir skönt att få den gjort sen så behöver man bara åka en dag i veckan till Borås.
Har önskat det här länge men eftersom saker har blivit uppskjutna hela tiden så har det ju blivit såhär.

Dom senaste två dagarna också då jag har mått som en kratta har jag endast legat och sovit.
Känt mig helt utbränd fast  jag inte har gjort något alls egentligen.
Men nu kanske det blir bra efter lite ny magmedicin.

På torsdag ska jag förresten till gynekologen och göra cellprovstagning.
Känns inte sådär jätte lockande men det är tydligen ett måste så då är det lika bra att få det gjort så snabbt som möjligt.


Jag ska lägga mig en stund nu för jag är jävligt trött och har fortfarande sjukt ont i kroppen. Eller främst runt omkring min lever.
Please make it stop!

Ha en fortsatt bra dag!Jag har så jävla ont.

Hela kroppen värker och är jobbig.
Ska försöka gå av mig detta en stund.
Ska prata med sköterskan i telefon om en stund också så får vi se vad hon säger.
Men det blir nog bra det som jag hade tänkt att göra. Perfekt blir det nog så kanske allting löser sig på några dagar i alla fall.

Jag skriver senare idag när jag är klar här.

RSS 2.0