Mitt nya liv.

Halv ligger här i sängen på psyk avd. 2 i Borås än. Det har varit strålande väder så jag har vart ute hela dagen. Smått röd i ansiktet blev jag dock. Hade mig ett bra snack ihop med Tomas. Han är vettig men jävligt fast i alkoholen. Stackarn! Annars så har dom idag höjt min Lyrica. En dum sak till har hänt här inne. Jag tog återfall på piller här inne. Vilket personalen fick veta. Men dom tror att det är pga medicinerna S som jag fick det. Men jag har ju ett eget val. Annars är det inte mycket mer som hänt idag. Roliga citat ifrån andra patienter både ifrån denna och andra avdelningar kommer när jag har en dator. Förresten, idag är det bara 3 dagar kvar. Sen sitter jag i bilen till enköping. Slut för idag. Jag älskar dig, du vet vem du är!

Info om alla saker som händer nu.

Jag är kvar här på psyk i exakt 7 dagar imorgon, alltså en vecka. Fatta den! Delar rum med en söt tjej här nu. Bästa rumskompisen sedan jag kom hit. Jag skriver nu när jag börjar bli lite små flummig av natt medicinen. Lyssnar på svensk reggae propaganda musik, alltså kapten röd. Sov hos mamma i Söndags. Det gick bra och vi åkte vid 8 hemifrån till tåget där vi mötte min soc. Sen satt vi på tåget iväg upp emot Enköping. Behandlingshemmet verkade faktiskt jätte bra. Men jag skriver mer om det när jag väl är där. Systra mi flyttade hit till min avdelning och det känns underbart att vara i hennes närvaro. Sofia, jag älskar dig. Nej, men jag skriver imorgon när jag inte är sänkt av tabletterna. Sleep tight

Lever mitt liv så gott det går!

Jag sitter här på avdelning 2. Jag trivs här men dagarna är sjukt sega. Igår kom dock en gammal vän till mig ifrån Alingsås in hit. Vilket gjorde det lite roligare. Sen har vi ju han som åkte upp på 4an. Dock kan vi endast ses när det är rök pauser. Så får man liksom hoppas på att vi springer på varandra. Annars lever jag mitt liv så gott det går här inne. Fullt medicinerad. Vilket är bra iofs. 16 tabletter om dagen. Herre min skapare! Nä, men så är det att vara bipolär, ha ett släng av borderline å va lite lagomt schizo. Plus den jävla ångest man får av det och sömnproblem som oxå har skapats av dessa helvetes diagnoser. Så jag får tacka och ta emot mina mediciner bara. Jag kan ju va lite konstig annars. Haha. Jag är ju omringad av underbara människor här, och roliga! Skulle bara säga det. Niklas, love you!

Skriver ifrån 2an.

Ligger i sängen. Mina två tidigare rumskamrater har flyttat vidare idag. Den ena hem och den andra till alkoholisthemmet videhus. Fick in en ny äldre dam. Lugn och trevlig. Gillar korsord lika mycket som ja, vilket är kul. Man måste fördriva dom 3 kommande veckorna med något. Tack Johanna för att du tror på mig. :) Jag är ju faktiskt modig och berättar om vad jag gör och om saker och ting. Och gömmer mig inte bakom ett anonymt namn! Men jag fixar detta nu när jag ska iväg till ett av dom bättre hemmen enligt många socialsekreterare. Enköping är långt, men det hindrar ingenting. Omväxling förnöjer. Hoppas Niklas nu oxå får mer frihet snart oxå efter resan han va med på. Älskar honom mest! Nej, jag är lite luddig i skallen av min medicin så jag ska sova nu. Uppdaterar mer imorgon. God natt

Inlåst efter sjukaste resan.

Sedan den 28e April har jag suttit inlåst på Psyk avd 2 i Borås. En pojkvän som blev häktad när han va på rymmen pga snatteri och massa benso i kroppen. Själv stannade jag med hans vänner. Rökte heroin, käkade mer piller och stack sedan vidare för att punda till det på tjack. Va med om det mest otrevliga man kan vara. Flydde där ifrån till gbg sen minns jag inte mycket mer. Vaknade upp här mer eller mindre ur mitt drogrus med mamma å syster på intaget. Sen har det bara flytit på. Vart på piller nedtrappning och nu äter jag min normala dos. Plus alla andra mediciner. Det blev en smärre chock för kroppen att påbörja gammal medicinering igen men nu börjar allt äntligen klarna. Jag försökte ta mitt liv det sista jag gjorde. Hundra piller och sönderskurna armar som en snäll sköterska pillade ihop så fint. Blir inte lika fula ärr efter hennes fina arbete. Annars så som det ses ut för mig så är jag kvar här tills den 3e Juni. Då åker jag till behandlingshem i Enköping. I till en början 3 månader, funkar det blir det på ökat ett tag annars byte av hem tills jag är drog och självmords tanke fri! Lycka till på mig. Niklas, jag glömmer inte av dig baby. Du och jag mot världen. See you after rehab! ;)

RSS 2.0