Big Brother är nu igång!

Den värsta förnedrings programmt har nu startat och man kan egentligen inte göra annat än att gotta sig åt hur dumma i huvudet folk verkligen är och hur mycket dom gör bort sig.
Bara grejen att dom ens medverkar i programmet är ju skamligt.
Dom underbara deltagarna, dom tar verkligen priset i år.
Inte fan uppfyller heller någon av deltagarna den vanliga standarden av människor som dom brukar ha heller.
Innan va det silikonbrudar och bra självgoda grabbar som inte gjorde så mycket mer än att stå och beundra sig själva i spegeln.
Men det har helt enkelt varit rätt snygga människor. Årets blandning är pinsamma folk med utseende som bara en mor kan älska.
En enda av deltagare är en sort av den klassiska bimbo som alltid har regerat i BB.
Hjälp mig!
Saken är den att man bara måste kolla.
Åh vad jag älskar att hata människor som tror att dom är störst bäst och vackrast.

Årets deltagare är..

Christian som är ful som stryk och började redan när han kom in i studion för att prata med Gry Forsell visa sina "dans moves" innan han tog de första stegen in i huset. Patetiskt och skrattretande plus att han hoppas hitta en tjej med stora bröst i huset. Hon måste nog vara blind för att vilja va med denne mannen. Inget ligga här inte.

Cecilia eller Cilla som hon även kallas är en 3 barns mamma som tror att hon fortfarande är 20 år. Hon är bra blåst och jag förstår verkligen inte hur dom kunde ta med en kärring? Tänker hon inte alls på sin familj där hemma? Komiker är hon på köpet så vi får la se hur många skratt hon ger folk hemma i tv sofforna.

Ebba och Rickard är ett hemligt par som ska sätta sin kärlek till varandra på prov och ska även hålla det hemligt. Hon säger att hon är bäst på att ljuga av hon och Rickard. Bra där! Rickar som är 27 år ser fortfarande ut som en rädd liten 15 åring och verkar lite nervös inför hur han skulle ta det om någon flirtade med sin käresta. Vi får väl se hur detta går. Kommer det verkligen hålla? Blir en nominerad så åker även den andra partnern ut. Lite tråkigt faktiskt för jag hade gärna velat se att en av dom åkte ut medans den andra va kvar i huset. Vi får väl se vad som händer.

Sonia den äckligt självgoda bruden ifrån Sthlm påstår att allt med huvudstaden är lite bättre än Gbg. Okej det är en större stad men bättre, nej. Man märkte direkt att hon är en tjej som förmodligen inte skulle dra sig ifrån att starta intriger och att hon är falsk som fan. Nej, detta blev mitt hatobjekt så fort hon steg in på scen. Hon hade hela sin fanclub med sig som bestod av hela släkten ungefär. Hon tror att man kan hitta kärleken i huset, det är ju inte omöjligt för vi har ju sett det förut.

Jessica 22 år verkar vara den som har mest innanför pannbenet faktiskt. En skåne tjej som dock gjorde ett horribelt uttalande när hon skulle beskriva sig själv i den lilla filmen som spelades upp när hon skulle stiga fram i toppen av trappan. Om hon fick välja så är det bättre om en tjej är snyggare än henne så länge hon inte är smartare. Även hon komiker som ska skriva en bok som hon inte visste vad den skulle handla om men hon skulle i alla fall ta inspiration ifrån hennes vistelse i BB-huset. Vad va det hon skulle kalla sin bok? Komikerhoran eller något i den stilen.. Någon som vet?

Tobias, datanörden med en egen website är tydligen rik, dock vägrar han att säga i tvn att han har så att han klarar sig så det kanske är en förmögenhet han äger, vem vet? Jag förstår mig inte riktigt på vad han ska fylla för funktion bland alla dessa människor i ett hus med en massa nötter om han nu själv ska vara så bra..

Rodney har jag faktiskt inte så mycket att säga om. Jag fick inget grepp om honom för 5 öre så vi lämnar över det till framtiden så får vi se vad han är för en filur.

Alien psychot Annie vet jag inte vart dom har hittat. Ett UFO konvent kanske? Här blir det nog inget ligga heller. Hon kanske kan passa ihop med Christian för dom har ju ett utseende som kan gå ihop.

Sara va en tjej som absolut INTE ska ligga med någon i huset. Är det inte därför folk går in för att ligga med någon i huset och göra bort sig inför hela svenska folket. Det brukar vara det som programmet går ut på faktiskt sorgligt men sant. Hon kanske hittar kärleken i huset? Dumma brudjävel.

Sanna som kommer ifrån floda är nog denna omgångens skandaldrottning. Hon är ju den som ser ut som alla andra bimbos som brukar vara med i BB. Stora pattar och IQ som en guldfisk,

Peter ifrån Götet med den kraftiga göteborgs dialekten är en 2 barnspappa och även kock och kan tänka sig att fixa maten i huset med lite hjälp ifrån dom andra deltagarna. Han är nog den deltagare som faktiskt är "normal" det som inte är normalt med honom är att han ens är med i programmet.

Niklas den lilla fjortisen påstår sig vara en känd stureplans profil. Jag vet inte. Han är 20 år och har precis börjat komma in på krogen. Han satt och drack bärs och ville verkligen visa det för hela Sverige att han faktiskt också är stor. Han är fortfarande en fjortis för tusan. Jag spyr på honom.

Umeås stolthet Simon. Har gått från fetto till en muskulös man. Han är upp pumpad som fan och ser ut att ha ett förkrympt huvud till hans stora kropp. Dialekten är toppen och kroppen är säkerligen uppskattad av flickorna men ska man ligga med honom? Jag skulle i allafall inte göra det.

Kyrkhoran Katarina är också en som säger att hon inte ska ligga med någon i huset. Hon har ett förhållande sedan 2 månader tillbaks och jag tror inte det blir speciellt långvarigt. Hon går i kyrkan varje söndag och jag tror hon använder hennes kristna tro för att locka så många killar till sig som möjligt. En liten cockteaser.

Och så har vi ju Martin. Vad är det för en då? Bra fråga. Jag vet inte riktigt vad han är ute efter i huset men det är nog något som visar sig snabbt. Han blev sugen på något att käka men det slutade med att han stod och halsade Martini. Efteråt frågade han varför ingen stoppade honom och han trodde det va yoghurt. Eller hur?

Jag kommer att följa BB med nöje och vi får se vad det blir för överraskningar det här året. Riktigt intressant.

Ha en bra dag!

Brother


Kommentarer
Postat av: Emmelie

Göteborgaren verkar bäst, haha o snubben med musklerna o huvudet, herregud så sjukt ut. O han den första snubben med den extremt fula munnen!

2011-02-21 @ 18:39:19
URL: http://emmgus.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0